Jóságos nagydarab
Az első szó dicséretes román munka, negyon jól össze van rakva. Eladtuk a 10 éves Astrát. Szóval szükség volt egy nagyobb autóra. Már rég nézegettem a Logánokat, de az 1,4-os tesztautó nem hagyott kellemes élményeket, túl lomhának tünt.Március elején lehetett kipróbálni a dízel változatot, hát éltem az alkalommal- és nem bántam meg. Lényegesen jobb a menetdinamikája, kis sebességeknél fürgébb a benzinesnél. El?zéseknél is jól viselkedik, a stabilitáson segít a motor plussz 50 kilója. A bels?r?l, felszereltségr?l sokan írtak már, egyszer? és célszerü. Amit hiányolok, hogy nehéz egy jó helyet találni a napszemüvegnek, valamint hogy a csomagtartót nem lehet csak kulcsal nyítani. Mint pozitívum kell említenem, hogy meglep? gyorsan kimelegedik az utastér. A f?tés szabályzó gombjait viszot eldugták a kapcsolókar. A fogyasztással nincsenek gondok, ha 120 alatt használom, 5 liter körül van százon- és ebben városi közlekedés is van. Csendesebb a benzines változatnál, plussz hangszigetelést szereltek a motorházba. Habár eleinte idegenkedtem t?le, most (még) nem bánom, hogy megvettem, mindenképp ajánlom a dízel változatot a benzineshez képest.
- Semmi komoly csak egy váltó csere!!!!!!!!!!!!!!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Dacia Dizel Kombi |