Irígy es beszari a VW, megértem!
Es nem azert csodaauto mert gumicsikot eget az asztfaltra indulaskor, hanem azert, merta Renault csodat muvelt, olyan csodat amire egyetlen mas autogyar sem volt kepes eddig, bar a VW probalkozott a Skodaval, de nem jott ossze nekik, rohadt draga lett. Szoval csoda, mert a Logan a vilag legjobb ar/ertek (minoseg) aranyu auto a Tejutban, ar/ertek aranya millioszor jobb mint a Maybach-e :) A sok csoro embernek vegre talan tellik egy kulturalt es biztonsagos autora. Mit mondasz? Hogy nem biztonsagos? 3 csillagos! Nezzed meg a listat az euroncap-on, van egy szeker 1 es masfel csillagos "nyugati" auto, kulombseg csak az, hogy nem 8000 euro, hanem csupaszon is legalabb 10-12-be kerulnek. Hogy borult a renszarvasteszten? Az A osztaly is borult, kulombseg csak az, hogy az 20.000 euro nem 8, es 2 nm-es belteru, nem osszkomfort mint a Logan. Egyaltalan, aki a Logant Golf-hoz meri, vagy bermelyik mas "nyugati" autohoz, aminek az ara legalabb 2 szer nagyobb, az nem nevezheti magat autos szakembernek, mert igy akar a Bentley-hez is merhetnenk. Vegyetek, vigyetek, szavamra, szuper cucc! Ja?! Sznob vagy? Akkor ne egyel meg 2 evig es vegyel snacc Golfot!
- A gumiszonyegen kivul, a vilagon semi baja, beszeltem taxisokkal is akik mar a 40.000-en tul vannak, ugyanaz, csodaauto!
Dacia keviselet
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Snacc es csupasz Polo 1.2 - 14.000 Euro volt | Következő autója? | Logan, meg egy flottanyi! |
Verdikt | (8.7/10) |