Autók » Dacia » Logan (2004)

Logan 1,4 mpi

Családi vas

Sokáig vajudtunk,mit vegyünk a pénzünkért!Suzukit,Skodát?Peugeot-t?Használt nyugati vackot?A döntés vége:DACIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugyanazt megkapom benne legalább fél millával kevesebbért mint az emlitett tipusok!Az enyém Ambiance Artic.KLima,szervo,központizár.Kényelmesek az ülései,Veszprém megyéből egyvégtében debrecen mellé mentünk hárman a hajduságba,még el se zsibbadt az alfelem!!!Dinamikusan gyorsul,2000 fordulat felett minden fokozatban huz.Olvastam többeket:igy nem megy-ugy nem megy.Mit várt 75 pacitol?Nekem elvitte a családot eddig mindenhova,és közben nem kellett az ölünkben tartani a fele csomagot.Aki meg gyorsulni akar,vegyen m3 BMV-t és fizesse a 10szeresét.Ha meg szembejön a kamion ugyis véged,bármiben ülsz.
Kis negativumok,amik nem tudják elrontani azt az örmöt,amit azuj auto miatt érzek:
-ortopéd egy gumiméretet választottak a gyárban/165,80,14"/ugy néz ki a kocsimint egy szöcske
-a jobb első ajtónál felül zörög valami kb 80-nál,nem birtam rájönni ,mi az.Szerencsére 90-95-tel járok.
-10 honapos volt,mikor észrevettem,a gyujtásrol hiányzik egy csavar!Egy éves szervizen megnyugtattak,gyárilag ilyen mind.
-A dudát tehették volna értelmesebb helyre,pl:kormány.
Összegzésként:ha,JÓ ÉS OLCSÓ AUTÓT AKARSZ,VEGYÉL DACIA-t. Peet

- Nem romlott el semmi rajta

renault császár

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005