A kis KAMÉLEON
Jo tulajdonsága, szerintem egy uj autonak csak jo tulajdonsága lehet mert ha nem lettem volna vele elégedett nem vettem volna meg.
- 2006 agusztusában töntöttünk a logan mellett, mindig is dacia párti voltam, lehet azért is mert nem vagyok auto buzi vannak az életbe fontosabb dolgok az autonál.Nem bantam meg a döntésemet ha most kéne vállasztani csak logan mellett állnék persze a disel változat mellett.Lehetett volna egy kicsitt talán több mindent bele rakni már az extrákra gondolok de ez a változat csak ennyit enged. Egyébként nagyon szeretem auto jol szalad a kanyarokba is jol birja a gyűrödést, na asztán a fék az igazi, az kifogástalan.Fogyasztása olyan alacsony, szinte már gondoltan szrvizbe kell vigyen az üzemanyag mérö meghibásodása végett.Mindenkinek tudom ajánlani aki kényelmesen akar autozni a logant, aki pedig repülni akar annak inkább repülöt ajánlanék, és isten ments ha szembe jön egy kamion akkor már mindegy mibe ülsz.A kaszni mennyit tart az a jövö titka álitolag 6 évet vállaltak, eröl majd késöbb .
Nem romlott még semmi.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |