Tökéletes családi autó!
Nagycsaládos autó ez a Dacia. Hogy megértés e, igen határozottan igen. Meglepődtem hogy milyen kényelmes vezetni, ülés, könyöktámasz kiváló. Futóműve nagyon jó kényelmes még a rossz utakon is. Motorja 130 lovas 1,33 tce, ami szerintem egy nagyon jól eltalált motor és nagyon passzol a 6os váltó hozzá. Nyomatékos és erős az autó, fogyasztása nálam vegyesben 7 liter, de akkor nem eco módban használom. Csomagtere nagy, a hátsó üléssorban is kényelmesen elfér egy megtermett felnőtt is. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Még a 4 hangszórós rádió is meglepően jól szól. Ja igen fontos dolog hogy a vezető jobb lábát nem nyomja a középső box mint sok más autóban, nyogodtan lehet benne terpeszteni. Pohártartók megfelelőek és ha az első ülések mögötti tálcán lévőket is számoljuk akkor 7 van belőle, minden üléshez 1. Voltam már vele földes úton is, megfelelő a hasmagassága. A feleségem is szereti mert nem fulladt le még vele, mert induláskor autómatikusan megemeli picit a fordulatot, ez is jó találmány benne.
- Semmi.
Cegléd