Autók » Dacia » Duster (2010)

Duster 1,6 Cool

Nyugodt autó nyugodt felnőtteknek.

Mivel 2 évig egy Nissan Patrolt hajtottam munkában, van fogalmam a méretekről és a terepjáróval való közlekedésről. Ez a Duster emlékeztet a régi szép időkre :). A gyári gumikkal (Continental 215/65 M+S)azért nem célszerű sárba vagy nagyon vizes fűre menni. Nem szanad elfelejteni, ez minden reklám ellenére sem igazi terepjáró, csak úgy néz ki.

Viszont a cuki metálbarna színe szerintem elegáns. Vezetni kimondottan kellemes. A mérete elég ahhoz, hogy megadják az elsőbbséget még az V. kerületi kis utcákban is. Szépen kényelmesen indul, a lámpáknál a többiek nem dudálnak, nem villognak, hanem várnak a sorukra. Az autópályán mehetek 100-al és nem villognak le.

A kilátás több mint kiváló. A tükrök szép nagyok, de azért nem "hatalmasak", ahogy egyes cikkekben írják. Az ülések nekem nagyon tetszenek, a hátsó sorban is kényelmesek. Modularitás csomag feltélenül kell bele, így a csomagtér megdöbbentően jól kihasználható. A belső kárpitok nálam fekete műanyagok, nagyon egyszerűen tisztíthatóak. Az autó elég csendes, az ajtókon és a keretén is van szigetelés. A rádió szépen szól. A kapcsolók elég nagyok, kellemesen működtethetőek. Nyugodt autó nyugodt felnőtteknek.

- nem romlott el semmi

undefined

undefined

Fenntartási költség (5) Évjárat 2013
Előző autója? ignis Következő autója?
Verdikt (8.0/10)

Dacia Duster 2010 (2010)