Elindult nélkülem!!!
Hát a cím igaz, de erről később..
ezzel az autóval naponta jártam, akár 250 km-t is.
Megállni vele útközben nem mertem sehol, mert rettegtem attól, hogy nem indul el! :-D
Végül is mindíg mindenhova odaértem vele.
De amikor odaértem! Vagy a hűtővíz forrt fel, vagy a hűtőcső durrant szét, vagy az elosztófedél repedt meg, vagy defektes lett...
de a legfelejthetetlenebb élmény az volt, amikor az önindító vacakolt!! olyankor ki kellett szállni, és megütni egy kalapáccsal, aztán beülni, és ujra indítani!
Na, én véletlenül egyesben hagytam gyújtáson, hehe.. és kiszálltam kalapálni! meg is kocogtattam, és ahogy lecsaptam a motorházfedelet, hallom, hogy jár a motor, a kocsi meg elindult előre!! mint egy börleszkfilmben! szemben 4 méterre egy parkoló autó éppen megállt, és a bent ülő sofőr döbbenten nézte, hogy a sorfőr nélküli autó lassan halad felé, én meg mint toldi a bivalyt, próbálom megfékezni..(nem mellesleg az akkori főnököm ült abban az autóban !:-)) én próbálom támasztani, hogy megálljon, de csak csúsztam a porban..
A vége mégis heppiend, mert az anyósülésen a kollegám rémülettől vegyes elszántsággal valami hirtelen ötlettől vezérelve berántotta a kéziféket, és az szerencsére akkor éppen működöképes volt..
de szerettük..mert éppen nem volt más..
- húha..
inkább nem