Szeretlek is, meg nem is, avagy az alapjárat bosszúja
Még mindig megvan most lesz áprilisban 3 éves...szeretjük tényleg kényelmes nem hagyott még cserben soha....CSAK ez az alapjárat babrál ki velünk folyamatosan:
1500 Km es szervíz autó kb 1 hónapos alapjárat ingadozás néha, megnézték valamit csináltak is egy ideig rendben is volt a dolog. Aztán kb fél év múlva megint alapjárat ingadozik néha(mint kiderült 600-1200 fordulatszám között)eléggé észrevehető lámpa, műszerfal világítás is változik. Szervíz Citroen M5(Gödről)csereautó nincs várakozás fél nap...fél nap után hozzák az autót most már rendben van megtisztították az alapjárati léptető motort(vagy abban vmit)beülök a szerelővel beindítjuk az autót..alapjárat ingadoz. Jó rendben hozzam vissza akkor ki kell cserélni az alapjárati léptetőmotort...adnak időpontot...csereautó???nem nem lesz(természetesen)kb egy hét múlva vissza Citroen M5(Gödről)fél nap.csere.Megkapom.Örülök autó rendben(azt hiszem). Kb. fél év elteltével alapjárat ingadozik...úgy döntök szerencsét próbálok kicsit közelebb Citroen Vác. Időpontot kérek. Elviszem kb 1 nap a hibakeresés(mondanom sem kell csereautó az nincsen)nem baj csak már legyen jó az autó végre. Hiba megvan!!! Motorvezérlő Computer csere(garanciában...egyelőre)Megrendelik.Autót beviszem fél nap(csereautó?nincs.)Kész.Rendben. Megcsinálták.Dejóóóó.Örül a család. Nagyjából 3 hónapig.Aztán alapjárat ingadozik nem néha mindig. Visszaviszem Citroen Vác(közben szépen letelt a két év garancia)Közlik, hogy mivel már nem garanciális az autó a hibakeresést ki kell fizetnem kb 20.000 Ft és ha megvan a hiba akkor talán méltányosságból pótolnak az alkatrész árba..de a munkadíj az én zsebemre megy..mondom és ha a computer az amit nemrég cseréltek??Az még garanciális nem??NEM.Jó.Csereautó??VAN!!!5000 Ft naponta(mert az autó már nem garanciális).Otthagyom.3 gyerekkel szaladgálás autó nélkül.Felhívnak azt mondták ha megvan a hiba délután...nem hívtak.14 óra körül telefonálok..hátha. Még nem tudják mi a baja, de hívnak, hogy mikor hozhatom el.Fél öt...odamegyek. Akinek hívnia kellett volna nincs már ott..hazament.Mi van az autóval?Végülis elvihetem ha kell nem tudják mi a baja vigyem vissza mikor nekem jó és akkor még keresik.És így tovább és így tovább...Jelen pillanatban az alapjárat ingadozik mindig. December óta várjuk, hogy mit mond a Citroen gyár Franciaországból...Levél ment a Citroen Hungáriának és immár a Citroen Franciaországi központjába is.Állitólag a héten vihetem a szervízbe, hogy kiderítsék mi a baja..és állítólag kapunk csereautót(reménykedem).
Szeretem az autómat. Nagyon kényelmes, tágas. Mindent lehet benne szállítani.Nem veszünk többet Citroent és nem azért, mert ingadozik az alapjárat és nem tudják megcsinálni, hanem a hozzáállás miatt.
- Bal első ablakemelő 2x lett cserélve gariban(sztem csak 1x igaziból)
- ALAPJÁRAT INGADOZÁS!! Lassan 2,5 éve nem tudják megcsinálni.
Citroen M5
Citroen Vác(Maros Autóház)