Picassó csak a festővászonra való!
Mai napig is ezt a kocsit használom. Imádom, de csak addig vagyok, vagyunk fontosak a cégeknek, míg aláírjuk az adásvételi szerződést. 10 éves fordomat használva a pénztárám miatt mindíg gyorsan megcsinálták egy egy műhelyben a kocsit ha elromlott.
A Citroenem új volt 2005. novemberében. Rögtön visszarendeltek a szervízbe valamit frissíteni kellett. Nem tudom a mai napig sem, hogy mit.
Elromlott 5000 km-nél a kormányzservó. Mire időpontotkaptam 4 nap múlva, megjavúlt. Nem tudtak velem mit kezdeni. Mikor ismét elromlott, le sem állítottam a kocsit, beálltam a márkaszervízbe. Azóta is rossz2006. április 24. óta. Ma május 13. van.
Nincs egy darab kormányszervó sem az országban, ahol ennyi Picassó fut. Érdekes.
Jó, hogy csendes, erős, kényelemes, hatalmas, szerintem a 7.5 literrel kisfogysztás, ha figyelembe vesszük a méretet, az 50%-os városi forgalmat(EGER), légkondit, egy egy kiugratást, stb.
A műszerfalon visszatükröződik a fény az első szélvédőre, valamint éjjel a vészvillogó kapcsolót is látom a szélvédőn vezetés közben. A holttér is elég nagy a tetőoszlopokban. Volt is gondom emiatt, mikor nagyot kelltt fékeznem. De jó a fék, szuper az ABS, így megálltam.
Imádom a kocsit, csak ne lennének ilyen pancserok a szervízesek!
Az a baj, hogy garanciába kellene csinálni. Nem akarok érte fizetni, fizettem a vételkor 3625000 Ft-ot, egy kisfelszereltségű középkategóriás kocsiért. Úgy gondolom ennyit ért.
- Programhiba, visszarendeltek frissítésre 1000 km-nél.
- Kormányszervó.
- Kormányszervó.
- Harmadszor is kormányszervó. És még mindíg nem jó.
Eger Agria Mobil KFT. Citroen szakszervíz és márkakereskedés.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | Skoda Oktavia RS 1.8 T |