Mi úgy nevezzük: Piki
Rendkivül praktikus, óriási belter? autó. (A hátsó üléssor szélessége 3 centivel nagyobb mint az egy kategóriával feljebb lév? Galaxy, Sharan, Alhambra trió.) A belsó tér variálhatósága kiváló, toronydarun kivül minden belefér.
3 gyerekkel használjuk, panaszmentesen. Az els?re sok müanyag ebb?l a szempontból sokkal praktikusabb, mivel könnyen tisztitható a gyerekek után. A belvilág vidám a müanyagok nem kellemetlenek, az ergonómia rendben van.
Az 1,6-os 95 lovas motor nem egy rakéta, de simán lehet úgy vezetni, hogy lendületes a haladás, anélkül , hogy megölnénk a motort. A kidolgozás amolyan franciás, de a kényelem sok mindenért kárpótol. Ami nagyon halvány az a gyári rádió. Aki újonnan vesz ilyen autót, annak azt javaslom , hogy azt a pénzt inkább költse el autóhifis boltban. A gyári cucc er?tlen, vékonyan szól, pedig a beltér nagysága megérdemelne valami komolyabbat.
- Benzinszintjelzo elektronika elromlott es az autó leállt, mert kiderült nincs benne benzin, annak ellenére , hogy a müszerfalon minden más arra utalt, hogy van még.
- Egyszer megtaláltam vele egy olyan kátyut , amit?l az alufelni elhajlott, a gumi elszállt, de a szervizben a futomükontroll gyári értékeket mutatott, ami nem semmi egy ilyen után.
Citroen M5
2C Autó