Ikreim kedvenc autója
Mi nagyon szeretjük ,tágas, ikres babakocsi is belefért, mosógép állítva szállítható benn. Nagyon kényelmes ez tény, eddig eggyik autóm sem volt ilyen kényelmes. Igazából sohasem hagyott cserben, de javítgatni kellett viszonylag sokszor (napi használatban van állandóan, évi 28e km teszek bele)
A fogyasztása hihetetlen, nagyapósan vezetve (a spórolás miatt egyre gyakrabban teszem) 4,6l/100km. Az átlag sohasem ment 5,5 l/100 km.
Mi szeretjü és nem tudom milyen autót vegyek ezek után, még a toyotákról sem olvasok jókat.
- Kuplungszerkezet: 60e (amikor megvettem már rossz volt szerintem rossz gazdi miatt - Motortartó bak felső 13e - Kuplung bovden 3x : 10e (vacak műanyag bizgentyű eltörik rajta. - Porlasztócsúcsokhoz tartozó vezetékek összecsiszolódtak és két henger ugyanazt a vezérlést kapta (szerelők vetettek velem egy porlasztócsúcsot miatta majd én megtaláltam a hibát) - Fékbetétek a szokásos időben. Főtengely szimmering, féltengely szimmering a szokásos kilométernél (160e körül) - Bal ablakemelő ,nehéz volt kicserélni. - Belső fűtésventilátor 15e bontottan, a ráöntött elektronika (nem javítható próbáltam) hibásodott meg és ezért az egészet cserélni kellett. - - Ezeken kívül szinte semmi azért a 285 000 km az 280 000 km. -
Én.
Ismerős szerelő