Autók » Citroën » Xsara Picasso (1999)

Xsara Picasso HDI 2.0

Igazi családi autó

Rengeteget költ?krá de nagyon szeretem, komfortos, kényelmes, nagy a raktere, nekem nagyon tetszik hogy középen van a m?szerfal áttekinthet?, a motor lehetne er?sebb de ez van, nagyon jó a nyomatéka nem kell kapcsolgatni, a fogyasztása 5-6 között mikor hogy vezetek. A sebessége nekem megfelel? csak azt nem értem hogy a papirok szerint 175km/h a vége (elektronikusan szabályozva), én pedig laposon 180-felett is megyek vele hogy is van ez ? Az úttartása meglep?en jó ehhez a nagy bálnához képest. Összeségében nekem tetszik csak ez a drága alkatrészárak ne lennének.

- Legfontosabb a klimamotor elektronikája elkezdett fütyülni csak motorral együtt lehet cserélni igy lett 2 ezer-b?l 90 ezer Ft, rá 2 hónap nyaralás szellöz?motor megáll itthon szerviz a szerel? kikapta a gyúltáskapcsolot kis kaparászás kész, azt mondta már nagy a rutinja kicsit be ég az érintkez? ennyi. Ja nyaralás el?tti át vizsgálás 190 ezer Ft nem irtam el, az els? futóm?vet majdnem teljesen kicserélték, a nyaralási pénzünk majdnem mind itt hagytuk. Még egy nagyon kellemetlen hiba a kormányra men? szallagkábel légzsák, rádió vezérlés nem m?ködött ez hihetetlen milyen sz......ul van megcsinálva fel van tekerve a lapos kábel és jobbra balra tekergetem és vége a f?bajom az ára 40 ezer Ft. Az apróságokat nem is irom (kis müanyag kutyu ami a motorfelett lévö szép müanyagot HDI tartja, ajtó határoló) mert azok csak bosszuságok.
- De azt szeretném megtudni hogy miért kell 6 óra a hidrot?ke cseréhez.

A cimet nem irom le de teljesen korrektek

Fenntartási költség (2) Évjárat 2000
Előző autója? Golf TDI Következő autója? Picasso
Verdikt (6.5/10)

Citroën Xsara Picasso 1999 (2000 - 2007)