Horror
Amikor működött nagyon tetszett, jó volt a fogyasztása és kényelmes autó volt.
A bajok a stabilizátor karokkal kezdődött, amiket 2-3 havonta lehetett volna cserélni. folytatódott egy gázolajszivárgással ami furcsa módon csak az elektromos berendezéseknél volt észlelhető. Minden elektromos vezeték tocsogott az üzemanyagtól. A komputerből kilehetett önteni az anyagot. Mehettem márkaszervizbe vagy maszekszerelőhöz senkisem tudott mitkezdeni a problémával. Ezután következett a motordiagnosztika lámpa jelzése. Mikor égvemaradt akkor csak alacsony fordulaton működött a motor. Leállításkor pedig tovább ketyegett. Később gázelvételkor leállt. Erre a problémára sem tudtak gyógyírt. A végén kicserélték a levegő tömegmérőt. Így mentem a családdal nyaralni külföldre, ahol aztán márkaszervizben kötöttem ki. Itt nagynyomásút cseréltek, ami350000Ft-bakerült. Hazajövetel után újra jelentkeztek a tünetek. Újra csere garanciában. Utána a kisnyomású állt meg, majd 8-9000 utánújra. Ezatán ékszíjtárcsát kellet cserélni. Újra furcsa dolgok következtek. Menetközben az önindító indító állásba kapcsolt. Kétszer kellet indítómotort cserélni. Ezután eladtam! A hibák okait sohasem tudták megállapítani!
- Első stabilizátorkarok kétszer, nagynyomásúszivattyú kétszer, üzemanyagelőmelegítő, tápszivattyú kétszer, főtengelyvégén lévő ékszíjtárcsa, önindító kétszer, akkumulátor melleti olvadóbiztosíték ami a kábellel egybe van építve.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Megán | Következő autója? | Toyota |