Dízel power
igazából ez már a második picasso, az el?z? egy 2001-es 2.0 HDi volt. 3 év után közel 200000 km el adtuk el, úgy hogy kb 3x- kellett izzót cserélni és itt vége a bajnak. (tudom, hogy hihetetlennek t?nik, pedig nyúztuk - apa- anya - gyerekek - de semmi gáz nem volt vele.)
Jó nem kell t?le elájulni, mert gondolom mindenki ült már jobb, szebb, tágasabb, stb autóban, de szerintem 5. 000000 ft-ért semmilyen más autót nem szabad megvenni.
az új egy 1.6-os HDI. Bevallom egy kicsit tartottam t?le el?ször (1600 cm egy ekkora kaszniba nem túl bíztató) de amikor beleültem.. hát...ö.. megy úgy mint a 2-es.
mondjuk a turbó megdöglött benne, de 10000 km-ig minden dízel motor járatós, és addigra szét is hullik benne minden ami nem odavaló, utána viszont nincs baja.
egy kicsit kivételnek érzem magam a szervízzel kapcsolatban, ugyanis: a 20000-es után magam szervízelem (97´ben a Berlingómba visszarakták a kukából kihalászott gázolajsz?r?t és utána kiszámlázták a teljes sz?r?cserét.... mindenki vonja le a következtetést. )
a m?szerfal az el?z?n enyhén nyöszörgött, de 200000km-nél a magyar utakon ez szerintem érthet?
(a szomszéd státuszszimbóluma (VW-golf természetesen traktor-tdi-vel hasonló állapotban volt, csak az 7 millióért nyöszörög)
kényelmes, biztonságos, gazdaságos, szerintem az árát megéri, kíváncsian várom mit bír az 1.6os hdi
- 8000 km turbóvezérl?, bár szerintem ebben volt némi vezetési hiba is (turbós autót nem nehéz megölni), de megnyugtatásunkra azt mondták, hogy gyári hiba, így gariba kicserélték
citroen Géringer
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |