Autók » Citroën » Xsara Picasso (1999)

Xsara Picasso 1.6 SX

Az egész család imádja

Mindig is vágytam rá, de 2002-ben újonnan sajnáltam rá a plussz 400000 HUF-t egy Mégane kombihoz képest. A Mégane megszívatott, eladtam, így jött a családba végre a Picasso. Meg kellett szokni, hogy nem megy úgy mint a Mégane, de ezzel is lehet dinamikusan autózni. Legutóbbi mérésem 120 km-en keresztül, nem autópályán, 96 km/h (!) átlagsebesség (130-150-es tempó lakteren kívül) 7, 2-es átlagfogyasztás. A motor teljesítménye, az autó tömege és a fogyasztás szerintem abszolút arányos, és a többi benzines egyter?höz képest jó. Lsd.: Ford Focus C-MAX. Télen városban sem megy 8 liter fölé. A gyerekek imádják, minden cuccot benyel, és nagyon kényelmes. Na jó, a vezet? ülés ebben is nyikorog, de már nem idegesít.

- Semmi.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? Mégane kombi 1.4 16 V Következő autója? Picasso II.
Verdikt (7.9/10)

Citroën Xsara Picasso 1999 (2000 - 2007)