Amikor még pitbullt tenyésztettem!
Amikor még pittbullt tenyésztettem,a 90-es évek elején,egy szerb oktató film háborús veteránja igy szólt:- a halálon kívűl
minden probléma megoldható.Sokszor visszanyúltam ezért a mondatért ködös reggeleken,szeles január estéken vagy amikor megkínzott az élet.Igaza volt a szerb légiósnak ott
az acsarkodó kutyák között.Aztán eljött egy reggel,apám
igy szólt:Fiam miért nem veszel Picassot.Nem szoktam meghallani amit mond,ez valahogy mégis eljutott a fülemig és sajnos az agyam is felfogta.10 hónap múlva kiégve ülltem az irodámban s révetegen kerestem az a nemzetközi jog ide vonatkozó rendelkezéseit.Aztán eladtam és vele együtt a szerb légiós igazát,meg az életem egy harcos részét is.mi történt a 10 hónap alatt a 1,5 mft bukáson kívűl.Kb: 40-50 szer voltam szervizbe.számítógép,futómű,folyott be a víz(ha esett).visszapillantó rá a dvd-re,kipufogó vonszolás,félig a motor is kiesett(motortartó bak),ablakemelő,válltó stb....
Végűl a szerelők együtt érzően igy szóltak:-megjött a francia
fax az egész belsejét ki kell pakolni az összes pikacsúnak,mert
az övfeszítő elektronka vagy mi rossz!áhá értem,és vissza is tudjátok majd a kárpitot,üléseket szigetelést,lápák,stb rakni hogy ne zörögjön.-nem mindegy úgy is zörög.Egy hét múlva elengedtem a kezét a gépállatnak.Aki megfogta fiatal volt
sármos.Megnézném ma is.
- minden ami elromolhat.Érdekességek:teljes kipufogó rendszer leesett, belső visszapillantó rá a vadiúj DVD szettre(folykrist.kijelző kuka).-20c 2db ablak le soha többet fel(sál,sapka).
Citroen Sipos.Érdekességek:vezérszerelő mondja:Az ön autójánál a computer 30 db állítást engedélyez,most vagyunk
29-nél.Megpróbáljuk még egyszer utána végleg leáll.19-re alsót húztam sikerűlt nekik,2 nap múlva jött egy vevő ozt ölvitte.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | T4 caravell | Következő autója? | Chrysler voyager 2,5 crd |