Amennyire szerethető, annyira lomha (sajnos)
Nagyon szerettem, de a lomhasága lett a veszte és egy S-MAx 2.0 az utódja ;) Szervízbe csak a kötelezőkre kellett vinnem és ilyenkor a ceh 25-30 rugóban megállt. Óriási a pakolhatósága, egyszer 12 számítógép, LCD monitorral belefért. Nem hagyott soha cserben, igaz volt hogy induláskor a lénkondi csak úgy bekapcsolt vagy a rádió nem szólalt meg de "hardver reset" után tökéletes volt. Évente lehetett gyakorolni az izzócserét is, ennyi -. A fékje és Az ABS mindig megmentett meleg helyzetben. Télen is nagyon korrektül viselkedett. Az Elite verzió mindent tartalmaz amitől kényelmes családiautónak ideális. De hogy a családfő is "élvezze" ahhoz varázslónak kellene lenni. Sport légszűrő, Bontex gyerták, Chiptuning stb ennél a motornál mint halottnak a csók. Előzni gyakran csak 3asban lehet (4/5 -ben ugyanis nem történik semi), 110 felett már olyan a hangja mint egy vadászrepülőnek és a fogyasztása is megjön. 160 felett talán 2x ment autópályán a szeretnivaló tojás és ez nem rajtam múlott :( A belső szép és kényelmes, de 4 év alatt megunható. S mivel a C5 ás az új picasso is sok hasonló elemből épetkezik 1x elég volt Citroenből.
- elektromos ablakemelő szétrázodott- egy autoszerelő ismerősöm 10 perc alatt orvosolta :9
Xektor Kft Veszprém
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |