XsaraII Break 1.6i 16V 110 ló KOMBI
túl puha a vezet?ülés- vagy én vagyok magas?186 centi, szóval kikészít a vezet?ülés.. nincs oldaltartás, deréktartás
1.6 motor nagyon morog 140 -nél, jól megy de csak 98-as benzinnel. mármint 1.6 és kombi és max 7 liter átlagfogyasztás mellett.
énszerintem kifutó vagy ráncfelvarrott modelleket kell venni, jobb ár, több hiba ki van javítva
- mwgvettem hozzá a + 2 év vagy 100.000 ig garanciát, 160.000 ft-ért. nem kellett volna de volt dellám éppen.
- marhaságok: rádió bekapcsoló gombról lekopott a gumirozás - komplett rádió csere , gariba
- központi zár retesze: egy fém rudat tol egy m?anyag billencs, na az is gariba ment , 10 perc alatt kész
- -27 fokban kiírta a computer ÉS A MUTATÓ IS hogy negyedig van a tank és 200 kilóméter. erre az Érdi emelked?n már nem kapott benzint. --- szoftver frissités a szervizben ingyen
- le kellett szabályozni az egyik hátsó tárcsát mert féloldalasan koptatta a fékbetét. 4 betét és 4 tárcsa beszabályozás 30.000 ft nem olyan nagy durr
Pécs Auto Largo Citroen szalon
- én mindig minden szerviznél személyesen bentvagyok a szerel?csarnokban.......
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | orion 1.8 diesel | Következő autója? | pénz függvénye, az igény kicsi-közepes egyter? DIESEL + Automata (honda FRV?) |
Verdikt | (7.2/10) |