Tipikus francia termék
Mindig is tetszett a Xsara, szerintem kívülr?l nagyon szép. Mikor a munkahelyemen kaptam céges autót még örültem is neki, hogy egy Xsara az. A 2000km tájékán ki kelllett cserélni az indexkart. 10000-12000km körül motor h?t?víz túlmelegedett áljak le üzenet jött el? egyre gyakrabban, holott a víznek semmi baja nem volt. Ez a probléma nem is zavart volna, ha mellette nem csipogott volna állandóan jelezve a problémáját. 2 hét után megunva elvittem a szervízbe, ahol 2 hétig próbálkoztak vele, aztán vmi elektronkai kütyüt kicseréltek rajta és megjavult. 30ezer km-nél jött az els? kuplung szerkezet szétesés. 60ezer km-es szervíznél szóltam, hogy a kuplung furcsán m?ködik. Válasz ki kell cserélni a teljes kuplung szerkezetet, mert nem jó benne vmi és szét fog el?bb-ut?bb peregni. 65ezerkm-nél az autópályán eccer csak leszabályoz az autó és kiírja, hogy "antipollution failed". Egész hétvégén nem mentem vele, majd hétf?re semmi baja. Felhívtam a szervízt és azt mondták, ha gyakran el?fordul, akkor vigyem be. Ezenkívül: vmi csörög a jobboldali c oszlop környékén, a beépített, gyári hangszóró hangja még nekem is siralmas, hangos a motor. A munkatársamnak is egyid?s a Xsarája az enyémmel, hasonlóan indexkar csere, zörög vmi hátul, többszöri immobilizer újraprogramozás, többszöri tolató radar meghibásodás. Még szerencse, hogy 1éven túl plussz két éves garancia lett rá vásárolva. Soha az életben nem fogok Citroent (és szerintem francia autót sem) venni.
Akkor a jók: kényelmes az els? ülés sor, a tolatóradar, ha m?köd?képes akkor nagyon jó (nekem nem volt vele problémám), szép, ár/érték aránya a vásárlás pillanatában jó és szerintem a fogyasztása nem rossz.
- indexkar, elektronika,kuplung szerkezet csere kétszer
Citroen Nagy, Budapest, IX. ker Könyves Kálmán krt. 22.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Carizma | Következő autója? | Hond, Mazda, Toyota |