Szép, lomha de legalább megbízhatatlan.
Újkori átadásakor, a légzsák visszajelz? azonnal rossz volt - 5 perc alatt orvosolták (hogy ez a Citroennél azóta is tipushiba!- nem értem, röhej. Talán 5 ezer km-nél bedöglött a sebességmér? és a kilométerszámláló is. Fél évet vártam az újra, addig saccoltam a sebességet (fordszámmér?) és a megtett távot. Végre megjött az alkatrész, kicserélték: a szervíz el?tt beültem a kocsiba az új óra sem m?ködött - ez nem vicc, valóban így volt! Átadás el?tt ki sem próbálták, visszavitték a m?helybe, ahol az összes csatlakozó átnézése után találtak egy kontakthibásat - erre vártam fél évig!
Ami elfogadhatatlan: az id?nkénti MEGTORPANÁS! Ami életveszélyes: különösen nyáron klímával visszakapcsoláskor LEÁLL A MOTOR! - ha éppen kanyarodsz meg fogsz lep?dni, mert ekkor elmegy a kormányszervó, és ha nem badiztál el?tte, el nem forgatod a kormányt! - persze ez is csak ritkán történik, erre mondja a szervíz, hogy az 1.4-es motornál ez szinte természetes. Ami megszokhatatlan: tempósabb kanyarban "érdekesen" viselkedik, talán azt mondhatnám, hogy bizonytalan érzést kelt benned. Ami nagy a fogyasztás, nehéz a kaszni! Ami jó: a kényelem. Miután nincs pénzem új kocsira - hát szeretem!
- Garancia alatt a kilométeróra, és légzsák visszajelz?.Kés?bb az egyik ventilátorlapát repült el és ékelte be a másikat, a megtorpanási hajlamát nem tudták orvosolni. jelenleg a vízh?mér? döglegedezik, az üzemanyagmér? kezdett?l teljesen használhatatlan (lelke van!). A napokban a bal els? ajtó kitámasztója, el?zetes rémes kattogás után, végleg eltört.
Citroen Pásztor
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |