Nem olyan rossz, mint a híre
2 millióért mondhattam magaménak 2,5 évesen, 21e km-rel.
Szerencsére tökéletesen megkímélt, hibátlan állapotban került hozzám. Azóta h?séges szolga, a kötelez? szervizeken kívül nem vágyott még másra.
Pár lovat szívesen látnék még a motor háztet? alatt, de hétkönapi használatra tökéletesen elég a meglév? ménes is. Városban képes gyorsulgatásra, autópályán pedig könnyedén tartja a 160-as utazót, tehát reálisan nézve elég. A fogyasztás sem veszélyes, tisztán városi dugókban 8-8,5l, 120-130-as autópálya utazásnál 7-7,5l
Amit nem szeretek az a váltója. M?ködik, m?ködik, de az érzés használata közben közel sem kellemes. Lötyög, zörög, darabos, gyors váltásokról ne is álmodjon senki. A honda váltója után pedig rettenetes.
A bels? tér m?anyagjai sem ny?göztek le. Kemények és ami rosszabb, hogy hajlamosak halkan zötyörögni.
(A bels? fül komfort nagyban megnövekedett, miután szilikon zsírral megkentem az összes zár mechanikát és azt a részt ami az ajtókon belecsatlakozik. Sajnos csak ilyen bután tudom megfogalmazni ;) Valószín?leg a keresked? az eladás el?tti alapos tisztogatás során kicsit túlpucolta ?ket)
Vannak még apró furcsaságok, mint amikor az automata ablaktörl? szemerkél? es?ben úgy érzi kb. fél percig, hogy monszun van, és vadul elkezd törölni. Vagy, amikor f?ként alapjárat közeli parkolásnál érezhet?en kicsit megkeményedi a szervo, de semmi komoly.
Összességében szerintem megérte a pénzét. Nem a tökéletesség bajnoka, de nem is arany árban mérik.
- Igazából semmi.
- Egy szép magas barátom törte le az elektromos tükör állító joystickot kiszállás közben a térdével. A 24e HUF körüli cserét nem éreztem olcsónak.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Civic 1.4i (2000) | Következő autója? | Egyel?re semmit |