Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 1.6 16v

Nekem bevált!

Kapcsolatunk 2002-ben kezdődött.Egy rémes Renault korszak után, ha rágondolok is kiver a víz.Egy kereskedésben láttam meg.Tehát használtan vettem,SŐT!!! a szervízkönyve sem volt vezetve!!!!Az eltöltött 75 ezer km alatt a motorháztetőt a tisztításon, olajcserén, és a vezérműszij kicserélésén kívűl sose nyitotta ki szerelő.
Némi adat róla...100 ezer után is vitte vidáman a 200 feletti tempót óra szerint, a fogyasztás városban télen 8,5, nyáron kb 8-7,7 között mozgott.Ez persze óvatos vezetést jelent!

- Egyetlen egy hibája volt amit említeni lehet,Citroen gyűlölők figyelem!Az index elromlott, akkor is jelzett amikor "üresben"volt...De figyelem! Kedves Totalcar stáb, és szakavatott Citroen gyűlölők!A javítás a "sarki" villamossági műhelyben megtörtént az ára pedig 1000 forint volt....Tehát összeségében semmi, de semmi baj nem volt az autóval, a kötelező cseréken kívül....Vizsgára is munka után vittem el, csak úgy beesve...és lőn csoda! Átment...

Csak márkaszervízbe ne vigye senki, a szakértelem nulla, de az átvágás az bezzeg magasfokú!!!!!De melyik márkakereskedés nem ilyen?

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 62000