Kényelmes családtag
Elöljáróban leszögezem, hogy céges kocsiról van szó, így minden egy kicsit más (különösen a fenntartási költségek megítélése). Valószínűleg emiatt van, hogy a meghibásodások ellenére nagyon szeretem ezt a gépsárkányt, kényelmes, praktikus autó. Ami kicsit bosszant: alacsony fordulatszámon nincs ereje, de ezt kompenzálja a 4000 körüli fordulatnál a dinamizmus. Szintén idegesítő az az óriási tervezési hiba, amit hátsó ajtókkal műveltek: az altó külső felülete teljesen indokolatlanul kb. 15-20 cm-rel hosszabb, mint amekkora a belső ajtónyílás miatt szükséges lenne. El lehet képzelni, hogy a parkolókban mit össze kell szenvedni, hogy az ajtó ne érjen hozzá a szomszéd kocsihoz, különösen, ha a gyereket kell betenni a gyerekülésbe.
Összeségében szeretem, de a márkaszervizekkel azért vigyázni kell, nem mindegyik van olyan szívonalom, mint amilyet az elkért pénzek után remélni lehetne.
- - jh ajtózár (emiatt volt, hogy reggelre kinyitott a közp.zár)
- - Tolatóradar
- - kuplungszett (állítólag gyárihibás, de a ennek ellnére nem akarták garanciában kicserélni, majd aztán mégis)
- - hátrameneti fogaskerék (az el?z? miatt)
- - Gyári Cd-s rádió memóriája
Citroen Nagy (katasztrófa, lásd fenti garanciális szarakodás)
2C Autó Zugló (Velük minden rendben, bár elég vastagon fog a ceruzájuk)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Lada 21053 | Következő autója? | Még nem tudom |