Kellemes, kényelmes útitárs
Sokáig kerestünk családi autót. A néhány eldöntött fix param (csomagtartó méret, automata váltó, klíma, parkolóradar) alapján ez maradt fenn a rostán, aminek az ára még némi nyújtózkodással elérhet? volt. 1 év és 60k után mondhatom: nem bántuk meg!
A váltóval néhány hétig szoknunk kellett egymást, azóta jó haver. A fékek kiválóak, olyannyira, hogy néha közel van a szélvéd? (csikorogni viszont csikorognak). Remek útfekvés, a mások által bírált hátsó futóm? nekem soha nem okozott gondot. Járt néhányszor az Alpokban, a szerpentineken élvezetes volt vezetni. Keveset fut városban, ezért az automatából adódó magasabb fogyasztás nem számottev?. Érdekes tapasztalat, hogy "utálja" a magyarországi benzint. Kb. 80 km-rel többet megy egy tanknyi osztrák, vagy német üzemanyaggal. Az elmúlt évben sokat utaztunk, így saját hátsó felem tapasztalata: az utazási kényelem tekintetében zongorázni lehet a különbséget a hasonló kategóriájú autókhoz képest. Ezer kilométerek után sem szálltam ki teljesen elgyötörten az autóból. A tempomat hosszú utakon jól használható. A gyári Hi-Fi nekem megfelel, véleményem szerint egy autókasztni akusztikai lehet?ségei mellett, igazi Hi-Fi hangzást csak irreális áron lehet megvalósítani.
Amit nem szeretek: Szokni kell a jelent?s hátsó holtteret; A klíma nélküli párásodási képesség nedves id?ben szörny?; Az ablakemel?ket nem a központi konzolra kellett volna tenni.
Összeségében azonban kellemes, kényelmes útitárs.
- F?tengely szimmering 46k-nál; jobb els? zár;
Citroen Nagy Óbuda; Segít?kész, szakért? csapat, picit költséges.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | A C4 "csomagtartója" miatt C5 ? |