Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 2.0. 16V VTS

Kellemes és pimasz !

Szóval egy csapatós vasra vágytam egy kocka VTi- után azért is szántam el magam egy Xsara VTS- re . Igazából ez a legcombosabb VTS ami létezik. A súly-Lóer? arány nem lenne rossz. mivel minden 7.3 Kg -ra jut 1 paci :) Egy kicsit mintha gondolkozna miel?tt elszabadulna a lócsorda, magyarán nem annyira közvetlen a gázadásra. Ez modjuk eltörölhet? egy 4 leöml?s sportrendszerrrel! Muszáj !!!
Igazán els? hónapban nem tetszett a kocsi rugalmassága állóból nem fut olyan jót talán ez az 1190 - kg- hoz köthet? , és megeszi a 12-13 lityót ha ideges az ember :))) Gyakori :)
Érdemes benzinsz?r?t cserélni és legalább 5-40W olajjal itatni
mert nem egy Honda motor ! 96.000 km- nél elkezdtek csattogni a szelepek mert a szelephézagért felel?s hidrot?kék szartak be ami ennél az autónál kb 5000-5500 Ft-ot kóstál db-onként , ami 16 -tal megszorozva már majdnem 1 százas .
Kényelmét tekintve *5 -ért el nálam pedig az ülések sportosak oldaltarásuk nagyon meggy?z? ! minden kezel?szerv a helyén pont a helyén van . És nem utolsó sorban szép kifinomult bels? térben kellemes a lassú vasárnapi tempó is ! Mára már teljesen megszerettem annak ellenére , hogy másnap el akartam adni !

- Szervópumpa, feszít?görg? , önbeálló görg? , gömbfej, ködlámpa kiég ( alig használom ! )

Citroen Nagy Bécsi út ( gyorsak már ha bekerülsz :)

Fenntartási költség (6) Évjárat 1998
Előző autója? Civic Vti Következő autója? 5-ös BömBi