Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 1,6 SX 16V

Jobb, mint egy francia csaj orálban!!

Elso autom!! Nagyon szeretem, meg mindig nalam van! Masok azt irjak nem megy jol! Az enyem nagyon jol megy, az is szamit hogy "szuletesetol" mihez szokott! biztos az elozo tulaja is szoktatta a tempohoz! a koruton 70%-ban en nyerek! es poenbol 7es bmw-ket is ki szoktam hivni, meg egyszer egy slk mercit, de itt nemhiszem h mondanom kell az eredmenyt! egy 160lovas s8 volvo -bar majdnem vegig elottem volt- nem tudott elhuzni! ha csak furikazom akkor 7literes atlag, ha sietek akkor legalabb 9! varosban!! autopalyan nagyon jol megy, amikor felidegesitettek a motorosok gondoltam utanuk eredek, 200nal nem akartak gyorsabban meni ugyhogy levillogtam oket a belso savbol! 130al haladva 7literes fogyasztas, 210el 16liter! 220 van bleirva de annyit nem megy, max uresen! ha egyedul vagyok akkor 210, 2en 200, 5en 180nal mar nemigen akart tovabbmeni! a motorja szepen es halkan jar! szereti ha havonta egy-ketszer a palyan jol kihuzatjak, utana erezhetoen jobban megy varosban is! az giaz hogy kicsit rangatos fajta, de kulon meg kell szokni es akkor kikuszobolheto! nekem mar majdnem sikerult=)
egyebkent nagyon kenyelmes, muszerei jol atlathatok es szepen vilagitanak a sotetben! gyari cd-tar, neha sz.rakszik de 80%ban helyt all! es nagy bukkano kell hogy szaggasson a zene!
Nagyon szeretem es teljesen megvaltozott a velemnyem a francia autokrol!!

- Vezetooldali elektromos ablak (ujat kell venni, bontott nem birja, uj:80e Ft
- Klíma 58.000km-nel, de ez nem veszes 5e Ft
- Feltengely gombcsuklo 60.000nel (a csajomhoz remes uton kellett kijutni es surun jartam. meg gyorsan!) ~20e Ft

Citroen Kiraly, Kecskemet

Fenntartási költség (6) Évjárat 2002