Jó jó, de.........
Ősszel vettem egy Bravo HGT után. Így a teljesítmény hiányzott. Ezt leszámítva kényelmes autó volt. Azért vettem, hogy a nyáron klímás autóm legyen és el tudjunk menni a barátokkal nyaralni. Nagyobb túrát terveztünk így cseréltettem fékbetéteket elől hátul. Ebből lett a galiba. Kiértünk Sevid környékére az új dobbal, kerékcsapággyal ahol elkezdett hangot adni a bal hátsó kerék. Majd úgy gondolta széthullik a csapágy és ledobja a bal hátsó kereket. Csak azért nem esett le mert szarrá voltunk pakolva. Csere egy horvát szervízben (hozzá teszem jó fejek voltak gyorsak és olcsók) így is 3200km-t tekertünk bele. Majd egy durr defekt ugyan ezen a keréken (mivel megszedte a gumi oldalát amikor le akart esni) 140-nél egy horvát szerpentínen. Szóval mikor haza értünk tudtam nem fogunk sokáig megmaradni egymásnak. Egy szép őszi napon elvitték. Kerestem rajta vagy 200.000-t és vettem egy Punto HGT-t.
Alapvetően jó autó. De mégis inkább egy Brava-t ajánlanék. Mindenben egy kicsivel jobb.
- Semmi tényleg. Egy feleslegesen kicserélt jó kerékcsapágy után egy rossz került bele.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Teljesítmény | (3) | Km vásárláskor | 195000 |