Jaj, csak mégegyszer ne kelljen...!
Citroen XSARA 1.6. Szép emlék, főleg a vége, amikor leadtam. Szinte folyamatos elektromos hibák (légzsák visszajelző lámpa, ABS lámpa, indításgátló, stb..) A klímát egy év alatt nem tudták úgy beállítani-kitisztítani, hogy nyáron ne dőljön belőle a bűz, télen meg leszedje a párát a szélvédőről. Mondjuk a hibák a kocsi átvételekor legalább nem látszottak, ismerek olyat, aki nem ért vissza a szalonból céghez a zsír új kocsival, már vihette vissza, elektromos hiba miatt.
Ja, a benzinkijelzőről: Karácsony napján a puszta közepén derült ki, hogy szoftver hiba miatt még akkor is bőven 1/4 körül jelez, amikor már egy csepp sincs az autóban...Remek volt -8 fokban gyalog MOL kutat keresni a világ végén....
A motorról: 1.6 110LE.. na ne vicceljunk már....egy 1.4-es 90LE körüli Focus vagy Corolla vagy akármi szénné alázta.
A kocsit tehát sűrűn szervízelték, de így is egy katasztrófa volt...Kivétel az ülés, ami nagyon kényelmes szerintem, és általában is a belső felhasznált anyagok szépek. Ezt meg kell hagyni.
- Légzsák visszajelző lámpa, ABS lámpa, benzinszint mutató, klíma, gyakorlatilag 0 km-től kijavíthatatlanul zörög számtalan belső elem, központi zár, alapjárat vezérlő elektronika, stb.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Ford Focus |