Hedvig János Sándor
Ez volt az els? francia autóm, és azt hiszem ezután nem is fogok mást venni.
Az enyém elég jól fel volt szerelve:
automata klíma, légzsák, távrisztó, 4 irányba állítható kormány, állítható ülésmagasság, stb.
Amit nem szerettem az a hátsó futóm?. Aki már vezetett ilyet érti, hogy miért.
- Klímaátvizsgálási akció keretében átnézettem a klímát, mert büdösödött egy kicsit, kitakarították, és kicserélték a pollensz?r?t. 12000,-
Citroen Heged?s
(nyilvántartásba vesznek, és levélben értesítenek akciókról, vagy ha lejár a m?szakid. Ha szervíz közben valamit cserére érettnek gondolnak, el?ször telefonálnak, és csak ha beleegyezel akkor cserélnek. nekem pl. szóltak, hogy a fékbetéteket lassan cserélni kellene, de azt is mondták, hogyha nem náluk veszem, akkor 30%-al olcsóbban megúszom, persze azt is beleteszik. Ja és ismerik az ülésvéd? fóliát, amit a végén a cserélt alkatrészekkel együtt egy cégjelzéses táskában az autód csomagtartójába tesznek.
Citroen Szeged
Itt vettem használtan, nagyon kedvesek, különösen az eladó hölgy, aki ráadásul szerintem nagyon csinos is a kollégája elég utálatos. A nevemre irással 2 hónapot kínlódtak, mivel az autó el?z? gazdájával nem tudtak valamin zöldágra verg?dni. Nem az ? hibájuk volt, mégis átvállalták a költségeket, pedig az egyezség szerint az az én költségem lett volna. Amikor összetörtem ide vittük trélerrel éjszaka a portások segítettek leszedni a futóm?sérült autót. A biztosítással kapcsolatosan mindent elintéztek, a karambolos javításokkal foglalkozó fiatalember rendkívül segít?kész.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Cordoba 1.4 SE | Következő autója? | Peugeot 206Hdi, vagy Xsara II nehéz kérdés már 3 hónapja vívódom |
Verdikt | (8.1/10) |