Három év Hullámvasút
A javításokat naplóztam,a azt egy az egybe bemásolom a hibalistába.
Hullámvasút volt a mi kapcsolatunk, tele jó és rossz dolgokkal. Ha a negatívval kezdem, akkor idetartozik a hátsó híd, a gyakori szervizlátogatás, és úgy alapba az, hogy valami mindig volt. igazán komoly sosem, de kevés volt az a 3-4 hét amikor csak úgy mentem velem, és nem idegeskedtem egy új zörgésen, egy hibaüzeneten, vagy bármin. Bár azt hozzá kell tennem , hogy nagyon nem jó állapotban vettem meg, és sokat kellett dolgozni rajta amíg kezdett talpra állni.
Ha a pozitív oldalát nézem, akkor elsősorban a páratlan vezetési élményt említeném meg. Baromi jó vele szerpentinen autózni, vagy nyaralni menni, vagy bármit csinálni, a városon kívül. Ha egy ilyen Vts jó állapotban van, akkor valami baromi jó autó tud lenni. Az már más kérdés, hogy nem találni jó állapotút.
Aztán ott van a kényelem. Bőr, ülésfűtés, esőszenzor. Volt benne minden. Az oldaltartás nagyon jó a Vts ülésekben, bár az ülés alatti csatlakozók mindig szétcsúsztak, a sok ki be szállástól hátra.
Összességében, nagyon lehet utálni is meg, szeretni is. Amikor jó akkor élmény az autózás. Olcsó alternatívának az élményautóra még mindig ez a legjobb választás.
- DÁTUM MUNKA ÁR - 12.10.26 alapjárati motor tisztítás - - 12.10.29 centrálzár javítás, szélvédőfűtés (relé csere) 21500.- - fényszóró állítás - 12.10.30 Gyertyacsere, szelepdekni tömítés csere 9000.- - Benzinszűrő csere 3900.- - 216800km - - 12.11.16 Generátorszíj csere 7200.- - Olaj (5L), olajszűrő csere (CASTROL 5w40) 7800.- Levegőszűrő csere 4100.- munkadíj 3500.- - 12,12,07 Első fékbetét, tárcsa csere (Brembo) 26500.- - Hátsó tárcsabeállítás 3000 - Barna hőgomba csere 1800 - Oldallégszák szenzor csere 2000 - Ülések helyrerakása - - munkadíj 5000 - 13,01,04 Alapjárati motor csere 15400 - - 13.05.15 - Gázbowden csere. 2500.- - Váltóolaj csere (full synt). 6000.- - Küszöb javítäs. 4000.- - Váltórudazat csere 1. 9000.- - - 223000 km - - 14.11.16 - Kerékcsapágy, kitámasztó gömbfej, hátsó dob 18000 - Kormányműcsere -
Egy jó barátom, aki francia szerelő
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | swift | Következő autója? | Premacy |