Francia átok
Sajnos életem els? új autójának ezt a förmedvényt választottam, máig bánom, hogy valaha erre az autónak nevezett szörnyre pénzt áldoztam. Vásárláskor úgy gondoltam hogy egy kényelmes és megbízható francia autó veszek, ami bíztos megbízhatóbb lesz mint az elötte használt öreg mitsubishim. Sajnos ezek a reményeim 1-2 hét alatt kezdtek halványodni, 5-6 hónappal a vásárlás után pedig már vissza sírtam a 15 éves japán csodámat. Jó tulajdonságot nem tudok mondani, talán csak a sony cd-s rádiórol amit külön vettem bele, ez az egy dolog ami nem romlott el. A hiba listát nem akarok sorolni, mert se íd?m, sem elég hely nincs rá. Talán csak két észrevételemet írom le. Az egyik ami az összeszerelésre utal, az hogy porszívózáskor (amit az autó szeret? ember néha elvégez a kocsiján) szinte minden szövet és m?anyag elem majdnem a porzsákba végezte. A normál porszívó (nem ipari!) ereje elég volt ahoz, hogy a citrom belseje darabjaira huljon. A másik ami a csodálatos megbízhatóságra utal az hogy néha, amikor gondolta, a motor elfelejtett tovább müködni, ez általában vagy el?zéskor, vagy a legnagyobb keresztez?désben történt. Csak ez a pici hiba egyszer majdnem a testi épségembe került. Erre a hibára a szerel?k nem találtak megoldást. Ezek után gyorsan megszabadultam t?le, és csak remélhetem hogy a következ? tulajdonosa túlélte.
- Minden, ami egy autón elromolhat!
Citroen Csokas Érd
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2000 |