Egy női vélemény
Leszögezném, hogy női tulaj vagyok.
Az autó:
Kényelmes, szép (legalábbis nekem), és itt vége is. Na jó, kedvelem az üléseket és a csomagtartóját is.
Zörög, hol balról, hol a műszerfalból. A váltó kopog, mindig veszi a sebességet. Tavaly nyáron egy forgalmas út kellős közepén állt le alattam az autó, trafócsere- közel 60.000HUF.
Most ősszel több alkalommal, a kormány elnehezedett, az autó leállt, hibát jelzett, majd újraindultunk és már hibának se híre, se hamva. Hibakódfeltárás: nincs hiba.
Reggeli indításnál (nem télen) vagy nehezen indult, vagy csak többszöri próbálkozásra.
Eljött a tél. Eddig nagyon jól fogyasztott, 6 liter körül. Mostmár, így a tél velejében 7.7liternél tartunk. Gyakran megtorpan, legtöbbször az első 10 m-en belül, amikor reggeli, hideg indításnál betenNÉM 2-esbe.
Múlt héten cseréltünk termosztátot, a motorhőfok 70foknál fejjebb több 10km megtétele utána sem ment.
Holnap ismét meglátogatom a nyírturai Bosch Car Service-t, hátha kiderül, hogy most éppen mi a probléma.
Egyébként szeretem, eljutok vele, ahová akarok, csak idegesítőek ezek az apróságok...
- Trafó (60.000HUF)
Forgács Autószervíz (Bosch Car Service), Nyírtura