Blue Arrow
A csomagtérfedél zárja, szerencsére saját két kézzel egy napos munka volt, nulla költséggel! Üzemanyagszintmérő hibája(gyári hiba, a dízel szoftverét kapta), szakszervizben "orvosolták" a problémát, de semmi sem változott. Mielőtt elérné a piros tartományt kifogy a benzin. Valamint, kétezer forint alatti üzemanyagtöltés esetén, kiakad a következő tankolásig! Ablakemelő motor, becsípte a bowdent, 60 ezer körül van a bontott szerkezet, ezáltal még máig sem oldottam meg a problémát! Egy vészfékezés alkalmával, leállt egy henger, majd a computert nem lehetett láptetni, de az aktuális adatot kifogástalanul mutatta. Amúgy is aktuális akkumulátor csere után, már csak dátumot mutat! Majd a negyedik henger is beindult. Azóta elmentem kilencezret, és tökéletesen működik! Ha valakinek ehhez van hozzászólása, azt megköszönném: adrien.illes@vipmail.hu
- Üzemanyagyszintmérő, bal első ablakemelőmotor, csomagtérfedél zárja, fedélzeti computer!!!!!
Citroen Wallis, Váci út Tökéletes munka (szélvédőcsere)! 138 e forintot mondtak, 120 ezer lett!!!!!!! Csak 5-6 lityi üzemanyagba fájt! Ez már megszokott!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Toyota Corollát szeretnék |