Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 1.6 16vsx

A házisárkány francia udvarlója

Demó autó volt, Győrben vettem a szervízben, utána is oda hordtam. A szervíz tőlem kiváló minősítést kap. Gyorsak, olcsók, készségesek. Ez főleg a szervízvezető Józsefnek köszönhető. Egy csomó dolgot megcsináltak ingyen. Pl.: festettem rajt a hátsó ajtót máshol, levették az akksit, ezért a kulcsot újra kellett tanítani. Máshol 3 ezer, itt 0. Az ajtót nyitott állapotában az orkán erejű szél megfeszítette, a zsanérok elmozdultak. Ezt is ingyen csinálták. Elütöttem egy macskát, az alján lévő műanyag látta kárát, ezt is ingyen. Tudom, hogy apróságok, de ezek tesznek egy műhelyt és egy típust vonzóvá. Összességében elégedett voltam a xsarával, ment mint állat, és nem is evett sokat. Vegyes használat mellett nemigen ment 7 liter fölé. A kényelme elöl egész jó, hátul azért szűkös, a csomagtartó épp elég, sielés nyaralás épp hogy befér.

- Hátsó stabilizátor garanciában, első izzók 5-ször. Más semmi.

Győri citroen-szervíz

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003