Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 2,0 HDI 2001

A Franciák sz.ra!!!!!!!!

Sziasztok!

Először is hadd meséljek egy kicsit ez előzményekről! Egy Olasz autónk volt ez előtt! nem volt vele semmi baj, csak a kora! Eladtuk! Gondoltuk veszünk egy fiatalabb autót! Hát kerestünk, nem igazán találtuk a nekünk megfelelőt.Számunkra tehát már kényszer megoldás volt a xsara! Gondoltuk fiatalabb, kicsit tetszett is, az ára is megfelelő volt hát megvettük! Megbántuk! Egyik napról a másikra, elkezdett füstölni, de iszonyat módon, és nem is ment!!!! Egy kisebb emelkedőn 1-es fokozatba alig tudtam felmenni! Azonnal a márka szervízhez fordultam, mivel egy kicsit sem ismerem ezt a márkát! Ezt a füstölést olyan szinten művelte a kocsi, hogy azt hittem kigyullad :)))) Mivel használam vettem garancia az ablakban:((((( Most nem tudom mi van vele, de ha nagyon őszinte akarok lenni akkor nem is érdekel, mert ha egy autó minden előzmény nélkül 2 hónap után ezt csinálja akkor számomra egy megbízhatatlan autó!Még a halálos ellenségemnek sem kívánom hogy most az én helyemben legyen!!!! Soha az életemben többet Francia autót nem is akarok látni!!!! Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, de az előző autómat is használtan vettem és soha semmi gondom nem volt vele, de persze ez lehet hogy csak a szerencsén múlott:))))Na most aztán mindent vissza kapok csőstől!!! A továbbiakról írok nektek! A véleményem: soha senki ilyen autót használtan ne vegyen!!!!!!!!!

- Füstöl, mint egy gyárkémény, nem megy, rángat, 3000-es fordulatnál letilt!!!!!! Mi a baja??????? Azt nem tudom, de azt tudom hogy nem kellett volna megvenni!!!!!:(((((((

Citroen Largó

Fenntartási költség (2) Évjárat 2001