Autók » Citroën » Xsara (1997-2004)

Xsara 2,0HDI(110LE)

2,0HDI(110LE)XSARA BREAK(kombi)-Szerelmem

Mint említettem 2,0HDI az er?sebbik a 110pacis XSARA BREAK(Kombi)
Higgyék el nagyon-nagyon megy tegnap csaptam meg vele a sztrádán egy új Vectrat (1.8 benzint)emelked?n a nyomatéki gyorsulása leny?göz? 260Nm és a fogyasztása is baráti,kényelmes hátsó ülések is korrektek közöttük lehjtható könyökl?!
Van benne szinte minden a faberakástól kezdve az automata váltón át az es?szenzoron kersztül a fényérzékel?s lámpán át a hangulatos bels? megvilágításon át minden és még a végtelenségig sorolhatnám.......Tolatóradar...na jó abbahagyom...Tempomat....kormányról vezérelhet? rádió és fedélzeti computer.....elektromos ablakemel?k mindenhol...elektromos füthet? küls? tükrök....Digit klíma.....Bicskakulcs....rengeteg praktikus dolog...még egy utolsót csak egy apróság pl.:ha éjjel megyek haza és nem sötétben akarok végigmenni a kertben csak miel?tt bezárnám megrántom a reflektort és fél percig Xsara fényben pompázik az út a bejárati ajtómig.....és tényleg sokat tud még!!!!!!!!!!!
Pályán 180km/h az utazósebessége és nagyon stabilan fekszi az utat olyan könnyen viszi hogy az a kényelmes neki a vége az 200Km/h fölött vann még nem mertem megpróbálni!!!
Megállni is meglehet 195/55/15 kerekekmellett az ABS tökéletesen végzi a dolgát csak akkor avatkozik bele ha már tényleg nagyon muszály a kipörgésgátlóról már ne is beszéljünk az is jó!!!!
Megmondom ?szintén Én idegenkedtem a francia autóktól és sokan hülyének tartottak hogy belevágtam és megvettem de beleszerelmsedtem:)
Csomagtere is jól pakolható mivel hogy kombi:)
Csomagrögzít?k meg minden van gyárilag...
IMÁDOM
Ja egy pár kellemetlenebb dolog ami tényleg csak apróság Én pl.nem a középkonzolra tettem volna az ablakemel?ket hanem az ajtókba néha kényelmetlen lenyulkálni!
Az elöl lév? könyökl? könyöklésre alkalmatlan inkább csak pakolni lehet bele de azt legalább jól(minden jóban van vmi rossz)
Az enyém automata váltós és nekem annyira nem tetszik a kar olyan furcsa de pl.a gyereknek meg az asszonynak tetszik!!!
A faberakás lehetne egy kicsivel sötétebb de ez már csak tényleg szurkálódás....:)
Én is IDEGENKEDTEM t?le és sok bvarátom leakart beszélni róla hogy ne vegyem meg de nem halgattam rályuk és igazam lett mert mindenkinek bátran merem ajánlani!!!
Nagyon KORREKT AUTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem 2-3év múlva is ugyanezeket a bet?ket írhatnám ide de az már biztos hogy a következ? autó amit kinéztem magamnak az a C5 BREAK(kombi)most arra gy?jtögetek egy 2-3évig:)

- Index néha akad!
- Ablaktörl? motorja!
- Hál istennek még csak ennyi!!!

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 52000