Hasítóék formájú repülő tehertaxi!
Megvásárlása után fél évig hibamentes volt. Azután egy hosszú útról hazafelé jövet kilyukadt a fűtőradiátor de többszöri hűtűfolyadékpótlással hazaértünk vele. Két nap múlva a reggeli inditáskor kettévált az ékszijtárcsa. A tárcsából kiszakadt gumibetétet elkapta a vezérműszij és egy foggal elállitódott a vezérlés de szerencsére szijcserével és a tárcsa javitásával megúsztam az esetet. Nemrég egy parkoláshoz készülve tolatás közben elszakadt a lengéscsillapitó tetején lévő gumibetét és a lengéscsillapitó a motorháztetőt felszakitva a motortérben kötött ki. Ezenkivül több kopó és mozgó alkatrészt cseréltem de ezeket más autóknál is cserélni kell rendszerint ennyi idő után. Az utazási konfortja kiváló nem fáradok el benne hosszú uton sem. Csomagtere hatalmas és kiválóan pakolható, rengeteg elektromos extrával van felszerelve. Szerintem kis odafigyeléssel egy megbizható és dinamikus autót kap az aki ilyen autót választ.
- ékszijtárcsa,lengéscsillapitó torony gumibetét, jobb elsö kerékcsapágy,jobb hátsó lengőkarcsapágy,kormányszervó,sebességváltó,főtengelyszimmering(váltóoldali),fűtőradiátor
saját magam
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1992 |