Autók » Citroën » Xantia (1993-2001)

Xantia 1.9 TD

Francia cápa

Jó autó, piacilag alulértékelt, mert kb senki nem ért hozzá. Kényelmes és szép, valamint ha odafigyel rá az ember, hálás kis gépezet. Lelke van! Nekem rengeteg problémám volt a hűtésével valamint motorikus bajok is voltak, a híresen gyűlölt elektronika nekem általában önjavításba kezdett vagy apró jelentéktelen dolgok jöttek elő.. Egy ablakemelőt kellett cserélni amit ide sorolnék...
Amit nagyon sajnálok az az, hogy nem értek hozzá jobban és mindig más szakértelmére kell hagyatkoznom. A szerelők szeretik helytelenül kezelni ezt a gépet tisztelet a kivételnek.
Kasztni szerencsére annyira nem rohad, azért kezd látszani rajta az idő hát hiába nem mai gyerek már.
Minél jobban telik az idő annál jobban értékelem azokat a heteket mikor nem kell hozzányúlni :) Nagyon jó vezetni igazi élvezet ha rendben van a felfüggesztés. Az enyémen sajnos gömböt kéne cserélni hátul és egy kuplung szett is kellene.

- kb. minden :) motortartó gumibakokat rendszeresen ESZI!

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 242000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.9/10)

Citroën Xantia 1993