Autók » Citroën » Xantia (1993-2001)

Xantia 2,0i 8V SX

Szeretnivaló családi autó, francia kényelemmel...

A második autóm. Igaz a családban volt már pár Citroen. (BX, CX, GSA) Nagyon megvagyok vele elégedve. Cserben egyenl?re még nem hagyott, kivéve azt a kis idegesít? párásodást produkálta a f?t?radiátor szivárgása. Persze a legnagyobb tél kell?s közepében. Csodálatos, hogy az egész m?szerfal kiugrik a radiátor cseréhez.. :-( Kényelemre semmi panasz nem lehet. Ha a gömbök rendben vannak elöl nagyon jó utazni. Hátul már kicsit hányingerkelt? tud lenni hosszú úton. (csak mesélték.. :))) Annak ellenére, hogy a törésteszi 2 csillagból is lehúztak már egyet, egy kamion belémfordult a M0-áson olyan 75km/ó tempónál. ? jött az M5-r?l én meg a nagybani piac fel?l. Aztán godolt egyet és átjött az én sávomba. Megúsztam egy bal hátsó ajtócserével. Aki olcsón akar jó autót venni annak bátran ajánlom. Mondjuk én 1.6 vagy 1.8-as benzinest biztosan nem választanék. Azok egy kicsit gyenguszok az 1238kg -hoz.

- Jobb oldali Gázgömbök, F?t?radiátor, Els? leng?kar szilentek, Bels? F?t? motor fordulatszám szabályzó panel.

Citroen Pannon Car - Gy?r

Peka és Társa - Abda