Nagyseggű francia madam
Egyelőre imádjuk egymást, de még friss szerzemény. Majd folyamatosan bővítem, ahogy múlnak az együtt töltött kilométerek. Előtte BX-em volt, annak picit finomabb volt a futóműve, viszont ez az autó jóval szofisztikáltabb. Kényelmes, nagy, egyelőre megbízható, igazi családi utazóautó. 4 elektromos ablak, elektromosan állítható fűthető tükrök, automata klíma, esőérzékelős ablaktörlő, imádnivaló darab, fantasztikus szürkés-kékes színben.
Már 3300 kilométert tettünk meg együtt, de egyelőre semmi gond.
Pont egy éve élünk együtt és egyre nagyobb a szerelem, már több, mint 17000 km-nél tartunk együtt, napi használatban van és csak megy és megy.
30 ezerk km-nél tartunk, napi használatban, de még mindig csak megy és megy, imádnivaló öreglány.
66 ezer km-nél tartunk és még mindig nagy a szerelem :)
- lambda-szonda, eleve úgy vettem, hogy tudtam, hibás. Mégsem volt hibás, csak el volt koszolódva, némi autópálya segített rajta. Azóta volt egy hidraulika-pumpa tömítéscsere, meg a kuplungtárcsa adta meg magát. Ezen kívül csak a szokásos olaj- és szűrőcserék voltak. - Azóta lecserélődött a két hátsó gömb, de az fogyóeszköz, mint más autókban a lengéscsillapító. Meg mostanában elkezdett vacakolni a központi zár, a vezetőoldali ajtó érzékelője romolhatott el, vagy megszorult a motor. Nem vészes, a következő szerviznél majd leápolják. - Eltelt pár év, azóta volt egy ventillátor-kapcsoló csere fillérekért meg az alapjárati léptetőmotor adta meg magát, szintén nem túl drágán. Ezen kívül csak a kopó alkatrészeket kellett csináltatni, pl. féktárcsa-csere. - Még mindig nagyon szeretjük egymást :)
FeZ és TDkuksi, a két citroen-mágus
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | BX | Következő autója? | C5 |