Kényelmet tanulhatnának tőle a friccek
7 év van nálam a Xantia 1,9tdi most már tudok rola véleményt mondani. -a legkényelmesebb verda amit eddig birtokoltam.
meghibásodását eddig nem tapasztaltam csak a szerviz dolgok szürők szijjak fékbetétek olaj.
no meg az előző tulaj trehányságának javitgatásai.
hidroolaj csere tul koszos volt és valami molos szutykot tett bele LHM helyett. hidraktiv nem müködött 2 bizti nem volt benne. abst nem mondta hogy van benne még a müszerfal izzót is kivette mert nem müködött 2 heti meloval utánnaolvasással méricskéléssel meg lehetett javítani most tutti. ez a hozzánemértés biztos valami kontárhoz hordta :)
szoval megérte az árát. bőr klima minden ami kell a kényelemhez. szoval németet soha többet :)
sajnos a jobbos toronyszilent megadta magát és nagy csattanással átalakította a motortértető alakját. szétszedve a bal oldali sem nézett ki sokkal jobban csak az még épen nem szakadt át.
2 darab gömböt cserélnem kellett időközben 4 et tölteni lehetett!
függőleges stabilizátort 2 évente megeszi a jó magyar ut.
adagolóban elöregedtek a tömítések 22000 jo magyar forintért teljes felujítas lett belőle.
- 7 év alatt csak a szokásos szervizdolgok - generátor csúszó gyűrűk cseréje 13 év megette :) - adagoló hátsó részénél tömítés elszállt - jobbos toronyszillent de a balost is cserélni keltett - 2 gömb átszakadt csere - függőleges stabilizátor - féktárcsák betétek cseréje .
Merkelt Feri érd
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1993 |