IMÁDOTT XANTIÁM
Amit nem szerettem ,az első ülések nem voltak kényelmesek ,tettem bele XM elektromos ülést.Kevés a rakodóhely az apróságoknak.A leggyengébb napsütésben gyorsan felmelegedő utastér.
- Egy hölgytöl vettem,aki rettenetesen utálta,nem tudták fenntartani.Volt hibája bőven,de mindent megoldottam egy év alatt.Volt hátsó gömb elöre beépitve ,(szakszerviz csinálta)váltó csere ,gömb csere összes,teljes melékhajtás vezérmű csere,és még sorolhatnám.De azóta megbizhatóan müködik, soha nem hagyott cserben.Érdekes módon nekem nem volt gondom a hidraulikával,most is tökéletesen működik. Ennél a kocsinál nagyon fontos ,hogy milyen szerelőhöz viszed ,mert sok citroenel foglalkozó szerviz csak levenni szereti az ügyfeleleit,szaktudás meg nulla!(Tisztelet a kívételnek!!) Én is megjártam ,nem kevés pénzem bánta,de most már más a helyzet ,megtaláltam a megfelelő szervizt,azóta a kocsim tökéletes. Aki ilyen autót akar venni,feltétlenül vizsgáltassa át,megéri!Egyébként nagyon tiszteségesen megépített autó a Xantia,és megéri a törödést, meghálája megbízhatóságal.
Aki elöször szerelte egy barátom volt.
Sebestyén József Citroen szerelö Mester.Veresegyház tel:06 20 933 5384 mindenkinek ajánlom, nagyon értenek ehhez a márkához.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | R-9 | Következő autója? | Xantia kombi HDI |