Kis sárga döbbenet
Ez egy hihetetlen eszköz volt...:-)
600 köbcentis kéthengeres boxer, jellegzetes hanggal, és gyakorlatilag nulla (vagy negatív) menetteljesítménnyel. Viszonylag kicsinek látszó narancsszín? (!) kaszni, mégis egész jól el lehetett benne férni. Bár ez nem színfügg?. Szerintem!
Csomagtartója, hát, az alaphelyzetben nincs, az ülések el?redöntésével viszont elég meglep? mennyiség? és/vagy méret? tárgyat el lehet vele szállítani. Lassan:-)
Kis súlya ellenére egyébként döbbenetesen kényelmes rugózása van, még üresen is. Egykaros ablaktörl?, mint a nagyoknál! F?tés 0. A m?szerfal egy agyrém, mást ne mondjak, az index egy billen?kapcsoló. Elképeszt?, na.
Van benne némi pimaszság, hogy csakazértis különbözik szinte mindent?l:-) Nekem az agyamra ment, de meg tudom érteni, ha valaki beleszeret egy ilyenbe - ugyanis egy egyéniség az autó.
Amíg nálunk volt, mindig volt valami baja, hol a fékkel, hol a motorral (ez utóbbit például megtalálni sem volt egyszer?), hol a rozsdával, hol ezzel, hol azzal. Viszont szerethet? kis jószág, na.
- Fékrendszer sosem volt tökéletes
- Rohadt, mintha teljesítménybérben csinálná
- Olajnyomás-gomba
Maszek szaki a Sasadi úton (Osztyapenko) - megtett mindent, amit tudott, de ez egy francia autó
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | Lada 1200 | Következő autója? | Opel Kadett "D" |