Pedig jó autó
2005 elején jutottam hozzá igen kedvez? áron. El?ször nagyobb autót szerettem volna, de a család kis létszámú, úgyhogy úgy döntöttem belevágok. Azóta még a wc-re is ezzel megyek, hisz olyan kedvez? a fogyasztása, nem csoda, hogy már 15000 km-t tettem bele fél év alatt. El?z? tulajdonosa egy korosodó, egyedülálló hölgy volt, ami látszott is.
Kis autóhoz képest kényelmes, igaz kicsit billeg a kanyarban, de a Szentendrei út egész kultúráltan abszolválható. A motor tökéletesen megfelel? ehhez a kisautóhoz, 1800-as fordulattól már jól húz, a fogyasztása vegyes használatban 5,5 l-re jött ki és 170 km/h is kicsalogatható bel?le.
Eddig olajat(olaj, olajsz?r?, légsz?r?) cseréltem, és fékbetétet(el?l-hátul), ez a man?ver 25 ezresemet emésztette föl, ami szerintem átlagos.Még nem tervezem az eladását, s?t, ha összejön a pénz egy újabbra, akkor ez megy anyámnak, aki teljesen rá van gerjedve.
Most már 1 éve használom, továbbra sincs semmi baja. Bírja a nagyon hideget is, mindig indul és jó a fűtése. Sokminden történt azóta, a Szentendrei utat leburkolták, a márka pedig kedvenc célpontja lett a sznob németautó-mániásoknak. Nekik üzenem, hogy vegyenek német autót kétszer ennyiért, megérdemlik!
- A bal hátsó zár néha nem nyit, ezen kívül semmi!
Egy barátom, aki sosem problémázik, hogy "jaaaaj francia", egyszerűen ért hozzá, bár eddig háromszor látta (2 olaj és 1 fékbetétcsere).
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Corsa 1,2 (1985) | Következő autója? | Citroen c4 v. Hyundai Accent |
Verdikt | (7.9/10) |