Nem rossz francia
A legfőbb jó tulajdonság hogy egy frontális ütközést kibirtunk külföldön,és két óra javitás után (kihuzatták trélerrel az elejét) haza tudtunk vele jönni.A Puntó ami belénk jött szemből
totálkáros lett.Ezek mellett már elhanyagolható a kis fogyasztás a méretéhez képest stabil útfekvés és a dizájn.
(ez már a ovál fényszórós volt)
Negatívum:Az említett baleset után megjavítattam az autót
de majdnem úgy volt hogy nem mert az alkatrészek aranyárba kerültek volna és nem ért a kocsi annyit..Végül jóval silányabb minőségü utángyártott alkatrészekből lett megjavítva ami látszott is mert a lemezek nem feküdtek olyan szépen egymásra mint a gyáriak nem voltak az élek olyan szépen eldolgozva stb.Bontóba meg nem kaptam alkatrészt hozzá mivel pont az új dizájnu elemek, lámpa sérült ,régi lett volna.
T.tulajok lehetőleg ne törjék meg!Negativumként említhető
az 1 literes motor gyengesége,illetve hogy csörgésre hajlamos volt.A parkolást és a szűk helyen való megfordulást is szokni kellett mivel a kategóriához képest elég nagy volt a forduló köre (már-már Ladás Kis Polskis élményeim elevenedtek fel néha)A kuplung pedált is szokni kellett mivel a pedálrúdba rendszeresen beakadt a cipőm.A két év amig nálam volt a kocsi olajon és fékbetéten kívűl nem kellet semmit cserélni,javítani.
- Semmi
Kis magán szervíz ahol csak olajat, és fékbetétet kellett cserélni.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Suzuki Swift | Következő autója? | Daewoo Kalos |