megbízható és formás kis járgány
Jó tulajdonságok: fürge, kis fogyasztású, megbízható, jólhasználható nagy csomagtér (ha lehajtom a hátsó ülés támlát, az ülés lap pedíg egy mozdulattal kivehető) egy 32"-os LCD tv dobozostól simán betehető, nem úgy mint a nagy hátsólámpás modelleknél.
Amit nem szerettem benne: az én magasságommal (190 cm) kissé nehéz a be-ki szállás, kissé fapados (pláne egyedül utazva)
Hibák: rendeltem hozzá egy tetőtartót, és bizony az ajtó becsukáskor ütközött a kapaszkodó tartójához, visszavittem a kereskedőhöz, szerintem azóta is árulják. Kétszer kigyulladt a motor hibajelző lámpa - szervíz - gyujtás hiba szerintük kb 100e-ért gyujtás híd cserét javasoltak, de szerencsére a hibajelzés közben megszűnt. Másodszor a lamda szondával csinálta meg ugyanezt. Néha elkezd rángatni a motor, ez úgy tűnik a motortérben lévő elektromos csatik leápolásával orvosolható (széthúz - kontakt spray jó bőven - áll - kontakt spray levegővel kifúj - csati össze néhányszor megtolizva).
Mostanában az ablakmosó szűnt meg működni, állítólag a kerék felől cserkészhető be a punpa, egyenlőre csak a müa sárvédő betét rögzítő patentjeit rendeltem meg 10db egyenest Franciaországból 190 Ft-ért. Szóval hibák területén eddig semmi komoly - lekopogom.
- Motorhibajelzés egyszer gyujtást másszor lambda szondát jelez a comp. mindkettő magától elmúlik. Középső szellőzőnyílás kifordító akadója, néha valamely elektromos kontaktus. Szélvédő mosó
Citroen szervíz, Békéscsaba
Békéscsaba vídia udvarban (ott is van Total), csak olajcserére vittem