Autók » Citroën » Saxo (1996-2003)

Saxo 1.7 Diesel

Goldi, az aranymetál veszedelem

Ez előtt volt pár autó amit használtam, közvetlenül előtte két Yarist használtam, nagyon jók voltak hiba nálkül üuemeltek, dehát a Japánnál jobbat még nem is találtak ki, de mivel autoker.ben dolgozom igy belevágtam egy citroenba.
Végülis nem is bántam meg.
Az 1.7 diesel motor nagyon jol repiti a kocsit és egy könnyű-fém felni sokat dobott rajta.:))
Különösebb hibái nem voltak, de ezzel együtt nem adom el, de már megrendeltem az Uj corollát.
Sok szép emlék füz hozzá, s szerintem életem legjobb nöjét is neki köszönhetem :)) sajnos a kapcsolatznak azota vége de érdekes akkoriban nem is használtam, szoval ha használtam volna biztos az is folytatódott volna... :D
a festése jo, kényelmesnek mondhato kis méretéhet képest, jol pakolhazo, jo vele parkolni, szép, szóval minde renben van vele. Goldi sok kis törésen van túl de mindt átvészelte,
alapvetöen nem szeretem a franciákat de a citroen valahogy mefogott...
Hidegben nem árt 3- 5 percet várni az elindulásnál. és törődni kell vele , rendszeresen. akinek erre van ideje annak jo akinek nem az meg se vegye.

- Égő cserék voltak egy időben elég gyakran most egy ideje nem kellett neki, ablakmosótartály kupakjának menete a tartákon megrepedt. Sehol sem volt, franciaországból kellett után rendelni , 1 hónap várakozés, de egy kis utaca öregúr megoldotta 15 perc alatt. a Rádio néha megadja magát , az elözö tulajnál történt hibákrol nemtudok...

Sok helyre
a márkaszerviz hanyag.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Előző autója? yaris 1.3 majd 1.0 Következő autója? Toyota Corolla 1.4 sedan :)))
Verdikt (7.1/10)

Citroën Saxo 1996