Az Els?
N? vagyok, és ez az els? autóm. Ez már sokat elmond. Szóval az Els?vel nem terveztem a nagy találkozást, mert Peugeot kereskedésbe indultunk, de drága Édesanyám nem tudta hogy mi a különbség :), és a sorozatos útmenti, Citroen kereskedés közeledtét jelz? kis márkajelzések ellenére is azt mondta hogy ne aggódjak, P207-est megyünk nézni. Miután kiérkeztünk a világ végére, mit van mit tenni, ha már itt vagyunk alapon, megnéztük a felhozatalt. Els? ott állt, tisztára sikálva, sárga metál színe csak úgy csillogott a napfényben. Nem lehetett nem beleülni, nem lehetett nem észrevenni a szép kagylóüléseket, a pöccre induló motort. A keresked? persze hogy azt mondta, hogy az els? tulaja egy n? volt és nem is használta, a szomszéd gyerekek tolták, annyira meg van kímélve. Mivel ebben az árkategóriában csak 2-szer ennyi id?s leharcolt Suzukit lehetett volna venni (mire fel ilyen drágák?), belevágtam. Azaz megvettem. Akkor volt 4 éves. Nem bántam meg, s?t! Városban remek, mert gyors, dinamikus, lehet vele cikk-cakkozni, könny? vele parkolni, köszönhet?en a szervónak. Országúton el?zéskor visszaváltva 140-nél négyesbe b?g a motor mint akinek a farkát húzzák, de felgyorsul simán 175-ig is. Ez volt a maximum amit mentem vele, mert a kocsi könny?, és ijeszt? élmény, ahogy visszatéréskor megbillen. F?leg a 4-es úton, ahol a kamionok kijártak már két vájatot az aszfaltban. Nem hagyott ott sehol, kivéve a h?t?lyukadásnál, de az megbocsátható anyagfáradás. Ja, meg egyszer az elektromos ablak lentragadt. 1,5 éve használom és a hitel miatt még enyém lesz tutira 3,5 évig.
- Egyszer kilukadt a h?t?je.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | – | Következő autója? | még nem tudom |