imádom tapasztalattal állíthatom
Nagyon szeretem, a tesóm gépe után döntöttünk a Citroen mellett, itt megjegyzem személyautóban nem vennék:)
Jól megy jól fogyaszt..
1: amíg vártuk az autót kaptam csere autót a legerősebbet full extrával. Tolató radar, 160 paci és a többi.. simán lehetett vele előzgetni, 120-nál 2000-et forgott isteni volt
2: tesómnak 120 lovas alap van ő is szereti 60e km van benne, ezzel voltam Bukarestben és élvezettel előzgettem, kényelmesen száltam ki (12 órás út minősíthetetlen utakon és vezetési morál mellett:() ezért is vettem magamnak is
3 enyém szlovák rendszámos.. :(3 hetet késtek az átadással:(((, de most h megvan nem bánom, eddig hibátlan, persze majd írom tovább a véleményt ha lesz valami!
akinek még nem volt, és gondolkozik rajta:
széria változat:
+kényelmes (kartámasz, gerinctámasz, újfajta kárpitozott ajtós változat 2009)
+csöndes!
+jól fogyaszt, és megy is!!
+sok ötles dolog, pl: lehajtható ülés benne menetlevél tartóval, rengeteg pakolóhely, hűtött kesztyűtartó, fedkomp, szivargyujtó és plusz 12voltos aljzat a gps-nek stb.
-hiányzik a tempomat
-hifi mellett zörög az ajtón az egyik műanyag (megoldható)
- nincs pohártartó, de van 100 rekesz... nem is értem.., persze van az ajtóban kialakítva de csak 2 literes palacknak jó, egy kávés poharat sehova sem lehet tenni, mert menet közben kiesik az egyéb helyekről:( (ultra bosszantó dolog)
Konklúzió:
-mindenkinek ajánlom, nem csak a saját gépem írtam le, ha most választanék szó nélkül ezt venném tempomattal!:)
- Eddig semmi, tesóm gépén software frissítés és csapágy csere, de ahogy ő hajtja nem is csoda abban 60ezer km van! - 30ezres szervíz: - olaj meg a szokásos 68.000,- - gari csere: - -a kipufogó zörögése - -deréktámasz megadta magát - -a középkozolon az irattartó egy huplin áthajtva kinyilt és széttört - (én magam soha!! nem használtam)
Citroen Érd(felső) ... szerintem nem cserélték le az olajat ... a koszos autón se kívűl se belül nem volt kéznyom!! .. közvetlenül a szervíz után jött a középkonzol törés és a deréktámasz elszakadása.. elgondolkodtató!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | Transit | Következő autója? | az új Jumpert ha kijön |