egy csodagép
Egy gépcsoda kb nem lehet rámit mondani aki kipróbálta az nem akar kiszálni belőle csak a rozsdásodás a baja de most lett az egész kiheggesztve és még egy 10 évet biztos kihúz a motor az egy külön fogalom már lement 380000 és 1000 km után 2,5 dl olajat fogyaszt de nem akármilyen olajat ez a lényeg CASTROL GTX 3 MAGNATEC ezt kapja meg kétszer volt SLICKezve de még most is dolgozik mint a doksza nem fojik sehol az olaj belőle mert meg lett csinálva a gumik a legjobb amit lehet mostanába venni a MICHELIN ENERGY 155/70/15
ez a mercedes a osztájon van de ezek nagyon tapaddnak a fékek fognak eléggé az első 255 tárcsák és a 2 darab 2dugattyús féknyereg megállitsa az autót még 100km fölötti tempóról is a kényelem az meg nem leirható na meg megy is lett próbálva a 170 kmh val ment még valamikor de szerintem most is menne szerintem egy nagyon jó aútó
- a sok kilóméter végett romlottak a dolgok komplett felfüggesztés villák csapágyak diók stb a motor az kifogástalan és még gyári rohadás lett heggesztve most 2008 ban
magam javitom
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1983 |